takaisin alkusivulle

Menut Ryhmille

 Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 3 päivää aikasemmin.

Henkilömäärä vähintään 4 ja enintään 90 henkilöä.*
TILAA SÄHKÖPOSTITSE
ravintola@santorini.fi

Pääruokien hintoihin sisältyvät valitsemanne alku- ja jälkiruoka

ALKURUOAT

KREIKKALAINEN SALAATTI (G)

Perinteinen kyläsalaatti fetalla

TZATZIKI ME PITA 

Tzatzikia ja pitaleipää

JUUSTOVALIKOIMA (G)

 Fetaa, halloumia ja vuohenjuustoa

                                                                   KALAMARIA TIGANITA(VL)

                                                 Friteerattuja mustekalarenkaita valkosipulidipin kera

DOLMADAKIA ME LEMONI (G,L)

Viinilehtikääryle riisitäytteellä, sitruunalla

PÄÄRUOAT

  1. KLEFTIKO TOY VORA (G, VL)             35€

Punaviinissä ja yrteissä haudutettua mausteista lampaanpaistia sekä valkosipuliperunoita.

  1. FILETO PIPERATO (G, VL)                  45€

Naudan sisäfileepihvi 200g, konjakki pippurikastiketta sekä yrttiperunat

  1. XIFIAS ALA SPETSAE (G,L)              36€

Grillattua miekkakalaa, tomaatti, sipuli, valkoviinikastike ja yrttiperunat

  1. KOTOPULO ME HALOUMI (G,)    34€

Grillattua kananfilettä halloumi juustolla ja fetakastikkeella sekä yrttiperunoita

     5.                                                                      KASVISSYÖJILLE       32€              

BRIAM(G-L)

Kreikkalainen perinteinen kasvis pataa

                                       Haudutettua kasviksia tomaattikastikkeessä sekä pilahviriisiä

 

                                                                                JÄLKIRUOAT                          

  •  SOKOLATINA ME PAGOTO

Suklaakakku, vaniljajäätelö sekä suklaakastike

  •  GLIKO DIPLO

Baklava, halvas,  kermavaahtoa ja hunajakastiketta

  •  GIAOURTI ME MELI KAI KARIDIA (G)

Kreikkalaista jugurttia ja saksanpähkinöitä

  •  SORBETTO (G, L)

Sitruuna ja vadelmasorbettia sekä mansikkakastiketta

  •  PAGOTTO (G)

Kaksi jäätelöä (vanilja ja suklaa) sekä suklaakastiketta

KALI OREXI – HYVÄÄ RUOKAHALUA

Takaisin alkusivulle

ylös sivun alkuun